TICKET ELVIS, KING OF HOLLYWOOD

Schrijf een review

ELVIS,  King of Hollywood!

Een oergezellige Elvis meeting met fantastische artiesten. Dit keer staan de Hollywood jaren van Elvis centraal. Naar onze mening een ondergewaardeerde periode uit Elvis zijn carriere.

De zeer getalenteerde Sue Moreno zal met haar zwoele stem u terug brengen naar de jaren '60. Zeer kort geleden bracht ze haar nieuwe cd "City By Night" op de markt, waar ze zeker een aantal nummers van zal laten horen. Sue deelde het podium reeds met veel bekende artiesten. U bent natuurlijk in de gelegenheid op deze dag haar cd aan te schaffen, te laten signeren en met haar op de foto te gaan. 

Steve Halliday vliegt speciaal voor u over uit Engeland om de filmperiode van Elvis werkelijk recht te doen. Velen van u kennen Steven Halliday ongetwijfeld uit de wervelende show die hij neerzette met Richard Atkins "Elvis In Concert". Al gauw heeft Steve zijn eigen show gekregen en tourt nu door Europa met zijn fanatastische stemgeluid en good looks!

Dan, nog een grote naam uit de Elvis wereld: Pim Maas. Hij zal live op het podium vertellen over zijn ervaringen en zijn ontmoeting met Elvis. U bent in de gelegenheid hem vragen te stellen, foto's te nemen en uiteraard een handtekening te vragen. In magazine 271 staat alvast een prachtig interview zodat ook de jongere generatie kennis kan maken met Pim Maas en het geheugen van de oudere generatie alvast een beetje opfris.

Graag tot ziens in het NH ATLANTIC KIJKDUIN

€ 22,50 Aantal:

Afbeeldingen

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit product.